Vakmanschap

Intervisie voor leidinggevenden

In je rol als leidinggevende leerplicht en/of RMC kom je regelmatig voor vraagstukken en dilemma’s te staan. Intervisie is een manier om inzicht te krijgen in jezelf en het speelveld waarin je werkt. Samen met andere leidinggevenden ga je actief aan de slag om snel en met diepgang tot oplossingen te komen voor jouw vragen en dilemma’s. Intervisie op basis van de methodiek van Authentiek Leiderschap is een effectieve en efficiënte vorm van ontwikkelen.

Inhoud

Het intervisieprogramma voor leidinggevenden bestaat uit vier onderdelen:

  • Intakegesprek met coach. Hierin wordt jouw individuele behoefte geïnventariseerd, zodat deze later tijdens de intervisie, effectief behandeld kan worden.
  • Ego Scan. Hierin wordt duidelijk hoe jij je het liefst positioneert in een team, wat daarbij effectief en minder effectief is. Tevens wordt helder voor welke ego’s van anderen jij een allergie hebt ontwikkeld.
  • Inleiding Authentiek Leiderschap. Hierin wordt uitgelegd hoe je de beginselen van het 7-Schillen model™ gebruikt tijdens de intervisie. Dit schept een gemeenschappelijk kader, waardoor de effectiviteit van de daaropvolgende intervisie, sterk toeneemt.
  • Vier intervisiesessies van een dagdeel. De intervisiegroep onder leiding van een coach van Authentiek leiderschap verkent het probleem door het stellen van driedimensionale open vragen. De groep helpt je de verschillende opbrengsten van je gedrag inzichtelijk te maken en formuleert samen met jou de mogelijke oplossingen.

Voor wie

Voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor (o.a.) leerplicht en RMC. Het aantal deelnemers per groep is maximaal 5 personen.

Door wie

De intervisiesessies worden begeleid door coaches Carina Mak en Karin Zwanikken van Authentiek Leiderschap B.V.  

Praktische informatie

Data:

Het intervisietraject start met een online intake en het doen van de Ego Scan. Vervolgens wordt er gestart met de begeleide sessies. Data worden in overleg afgestemd.

Tijden intervisiesessies inloop 9.15 uur, start 9.30 uur. Einde 13.00 uur, aansluitend lunch.

Locatie: nader te bepalen

Indien het niet mogelijk de intervisiesessies live te laten plaatsvinden zal dit online gebeuren.

Praktische informatie:

  • De kosten voor het volgen van dit intervisietraject als geheel bedragen € 970,- per deelnemer. Dit is inclusief locatie, lesmateriaal, koffie, thee en een lunchbuffet.
  • Na inschrijving volgt een factuur (deze wordt verstuurd als de intervisie zeker doorgaat; deze gaat door bij minimaal 5 deelnemers) en een bevestiging waarin je alle praktische informatie ontvangt.
  • Bij annulering van je inschrijving binnen 2 weken voor aanvang van de training wordt geen restitutie van de trainingskosten verleend, wel kun je een vervanger (mits hij/zij leidinggevende binnen leerplicht/RMC is!) sturen. De vervanger geeft zijn of haar naam en gegevens vooraf schriftelijk door aan Ingrado.
  • Persoonsgegevens worden door Ingrado uitsluitend gebruikt voor interne activiteiten. Ingrado beheert persoonsgegevens op de wijze die de wet (AVG) voorschrijft.

Agenda

Deze module staat op dit moment niet op het programma voor de komende periode.

Algemene Voorwaarden


Klik hier voor Algemene Voorwaarden van Ingrado. In de algemene voorwaarden vind je bij hoofdstuk 4 de bepalingen over annuleren , vervanging, privacy en betalingen.