Programma Vakmanschap

Competentiescan leerplicht en RMC

Werk jij als leerplichtambtenaar of RMC-consulent of doe je wellicht beide? Wil jij graag weten waar je goed in bent en op welke competenties je nog stappen kunt zetten? Ingrado heeft een op maat gesneden Competentiescan leerplicht & RMC ontwikkeld. Via deze competentiescan wordt er concreet richting gegeven aan de manier waarop je je professionalisering vorm kunt geven. Uitgangspunt is het competentieprofiel van de consulent leerplicht en RMC zoals deze door Ingrado met leden is vastgesteld.

Inhoud

Via een online test krijg je een aantal vragen voorgelegd over je werksituatie. Het systeem verwerkt je voorkeursstijlen in een score op je competenties voor dit profiel. Het rapport bevat het resultaat van de door jou ingevulde vragenlijst en geeft per competentie aan in hoeverre jij daarover beschikt en wat je kunt doen om deze competentie waar nodig te versterken. Ook wordt per competentie aangegeven of deze makkelijk of moeilijk is te ontwikkelen. Steeds worden concrete voorbeelden uit de praktijk van leerplicht en RMC getoond om de herkenbaarheid voor jou zo groot mogelijk te maken. Daarnaast krijg je tips over hoe je een competentie verder kunt ontwikkelen.

Voor wie

leerplichtambtenaren en RMC-consulenten

Praktische informatie

De kosten voor het invullen van de scan bedragen € 85,- per deelnemer. Dit is inclusief een op maat gemaakte rapportage in PDF.

Persoonsgegevens worden door Ingrado uitsluitend gebruikt voor interne activiteiten. Ingrado beheert persoonsgegevens op de wijze die de wet (AVG) voorschrijft.

Agenda

Deze module is altijd beschikbaar

Algemene Voorwaarden


Klik hier voor Algemene Voorwaarden van Ingrado. In de algemene voorwaarden vind je bij hoofdstuk 4 de bepalingen over annuleren , vervanging, privacy en betalingen.