Vakmanschap

Mens erger je niet

Je bent als professional dagelijks bezig met het begeleiden van mensen. Dat doe je met veel plezier en met oog voor de ander. Maar wat nu als die ander in je allergie zit?  Je ergeren kost energie & levert weinig op. Maar hoe kun je daar handig mee omgaan? 

Inhoud

In deze webinar krijg je een creatieve techniek aangereikt: goudklompjes. Met deze techniek zal je je je minder ergeren en kun je zelfs voor een positieve dynamiek kan zorgen.

Voor wie

De trainingen zijn gratis, voor alle leden.

Door wie

Femke Bennenbroek, medeoprichter van en onderzoeker bij ZINZIZ. Femke verzorgt al jarenlang trainingen over gesprekstechnieken binnen het sociaal domein.

Femke is auteur van onder andere het boek ‘Gesprekken met meer impact’.

Het boek vind je in de ‘toolbox’ van Ingrado die iedere gemeente in december 2020 ontvangt

Praktische informatie

Data: Deze training wordt gegeven op 4 februari 2021.

Tijd: Inloop 9.15 uur, start training 9.30 uur. Einde 11.30 uur

Locatie: Online, via Zoom 

Praktische informatie:

  • Deze training is gratis voor leden van Ingrado. 
  • Uiterlijk een week voor aanvang van de training ontvang je een bevestiging waarin alle praktische informatie staat inclusief de link om deel te nemen.
  • Bij annulering van je inschrijving binnen 2 weken voor aanvang van de training wordt geen restitutie van de trainingskosten verleend, wel kun je een vervanger sturen. De vervanger geeft zijn of haar naam en gegevens vooraf schriftelijk door aan Ingrado.
  • Persoonsgegevens worden door Ingrado uitsluitend gebruikt voor interne activiteiten. Ingrado beheert persoonsgegevens op de wijze die de wet (AVG) voorschrijft.
  • Bij onvoldoende inschrijvingen (minder dan 5 deelnemers) gaat deze training niet door.

Agenda

Deze module staat op dit moment niet op het programma voor de komende periode.

Algemene Voorwaarden


Klik hier voor Algemene Voorwaarden van Ingrado. In de algemene voorwaarden vind je bij hoofdstuk 4 de bepalingen over annuleren , vervanging, privacy en betalingen.