Vakmanschap

Training tot intervisiebegeleider

Werk je graag met groepen en vind jij de professionele ontwikkeling van de collega’s in het veld van leerplicht en RMC ook zo belangrijk? Ben je actief als RCP bij Ingrado? Doe dan mee aan de gratis training tot begeleider van intervisiegroepen in je eigen regio!

Inhoud

De training leidt je op als procesbegeleider voor intervisie en bestaat uit vier dagdelen, verspreid over een periode van 4-6 weken. Je leert de belangrijkste intervisiemethoden en succesvoorwaarden voor het organiseren van intervisie in de eigen regio. Tijdens de training ga je vooral ook zelf aan de slag als intervisiebegeleider en krijg je feedback van de trainer en de medecursisten. Belangrijk voorwaarde voor deelname: na de training ga je zelfstandig in de regio aan de slag met het organiseren en begeleiden van intervisie voor consulenten leerplicht en RMC.

Voor wie

Rayoncontactpersonen Ingrado. Het aantal deelnemers per groep is 6 tot 8 personen.

Door wie

De training wordt gegeven door Sam Dousi van DiaVentie. Sam Dousi heeft meerjarige ervaring met het begeleiden van intervisie, heeft meegeschreven aan het Praktijkboek Intervisie en kent als trainer het sociaal domein vanuit diverse opdrachten.

Praktische informatie

  • Deze training is geaccrediteerd voor het Landelijke Kwaliteitsregister Leerplicht en RMC (je kunt in totaal 16 punten behalen)
  • De deelname aan deze training is gratis voor RCP. De training gaat door als er minimaal 6 inschrijvingen zijn.
  • Persoonsgegevens worden door Ingrado uitsluitend gebruikt voor interne activiteiten. Ingrado beheert persoonsgegevens op de wijze die de wet (AVG) voorschrijft.

Agenda

Deze module staat op dit moment niet op het programma voor de komende periode.

Algemene Voorwaarden


Klik hier voor Algemene Voorwaarden van Ingrado. In de algemene voorwaarden vind je bij hoofdstuk 4 de bepalingen over annuleren , vervanging, privacy en betalingen.